Okej, en gång för alla.

Du köper för i HELVETE saker du tycker är snyggt inte för att de följer något mode. Visst, de följer säkert modet eftersom att vi alla är hjärntvättade av the hive-mind men nej. Du köper INTE kläder för att det "gäller i höst". Eller vår. Eller whatever. Men gud vad du inte köper kläder för att du ser ett slags egenvärde i just trenden.

För jag lovar. Det finns en skillnad mellan att köpa det du själv och dina vänner gillar, och att köpa det du läst någonstans är det som gäller just nu. Du kan ju skjuta dig själv om du har sån auktoritetstro att du älskar att svälja någon annans åsikter direkt istället för att ta hänsyn till din egen smak. Sånt här som bloggar ska vara till för inspiration, inte för att vara någon slags uttolk av den gudomliga trenden.

Visst, det här kanske låter som en kritik mot religion eller politisk dyrkan och inte om ett relativt oseriöst område som mode. Men ändå. Dessutom kan ni ju applicera det här på allt om ni vill. Blev bara lite frustrerad av alla dumma modetolkar.Hejdå.
Kasper

Kommentarer
Postat av: Anonym

din blogg är så himla fin ååååh äntligen en vettig kill-blogg

2009-09-29 @ 15:13:04
Postat av: A

go on girl, you rock

2009-09-29 @ 19:24:41
URL: http://afterglow.blogg.se/
Postat av: karre

Eelskar dig gumman

2009-09-29 @ 20:12:25
URL: http://tackytaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback