jag kan inte tänka

Allt går så fort. Helt plötsligt har något hänt. Något jag har missat. Käns som att jag försöker vara överallt och därför aldrig hinner vara på samma plats. Jag saknar alla de vänner jag brukade spela med på internet förut. Vi hade så roligt. Och den där ironiska humorn var det enda som fyllde dagarna med något. Och de roliga internskämten. Och tankarna och idéerna. Och alla man slutade prata med. Som dog bort. Vad hände med Fixy? Med Leyen. Och alla andra konstiga internetnamn som dolde en människa. Jag vill ha tillbaka det där. Det var så lungt. Så fyllt av inget. Så trevligt.

Och ddet går ssnabbare i mitt huvud och tempot och allt och bokstäverna flyger och jag är less och trött och pigg och irriterad och undrar vad fan jag ska göra av mitt liv.

Veronica maggio är bra

Kan inte säga nej
Self esteem


+Idag, fever ray och fftl<fjortishjärta>

LIKE YOU IMAGINED

WHEN YOU WERE YOUNG


För jag vet, vi kan, jag vet vi vill, en somarnatt ett ögonblick i luften en känsla av höst och det som dör sen lycka.

Breaking it down.

Slagsmålsklubb.

Jag slits mellan att vilja gå ut och springa eller gå att köpa godis. Förmodligen så springer jag till Konsum.


Förövrigt vill jag skratta åt er dryga människor som läser "kiinza" och desirieirsssree-nånting-inte-fan-vet-jag-vad-hon-heter för att "Det är kul", eller att "Skratta åt".
Nä. Det är inte kul. Antingen har de behov av självbekräftelse, eller låtsas vara dumma för att skaffa sig besökare som "skrattar" åt dem. Hur som helst så är det så farligt nära prostitution att jag mår illa.
Det får unga tjejer att tro att det rätta sättet att skaffa självbekräftelse på är att visa sig halvnakna för killars skull (och andra tjejers, varför i helvete läser ni sånt?) och prata om sitt hår. 
Och nej, jag tycker inte att blondinbella är någon "smart affärskvinna". Hon borde i alla fall inte vart det. Om folk bara hade varit lite mindre tröga. Dessutom är hon muffare. De är väl för i helvete allihopa muffare.

Let's do dis thian.

Trettonde September

Har varit med världensfinasterebecka idag.

Är trött kasper.
Sovgott

AAand i'll näääver beee yårr steepping ståååneee

Fett coolt.

Tionde September

Väldigt trevligt att vara uppe på natten ibland. Man får krascha det i skolan dage efteråt, typ bita iop och låtsas att man inte är trött i några timmar sen sega när man kommer hem. Men vafan, känslan av natt kan man bara ha på natten.

Lyssnar på musik jag inet alls lyssnar på i vanliga fall som typ "The death and resurrection show" och nå rap-skit. Har förövrigt slagit ihjäl 17 harkrankar sittandes på samma stol framför datorn. ja jag räknade det är inte en överdrift. Det lög in en massa genom fönstret och här behöver nu städas.

Dessutom har jag sett på en massa gamla goda Jon Lajoie klassiker med albin. Så jävla bra. Jag älskar att han till skillnad  från lonely island har noll budget på sina grejer och endå får massvis med visningar.

Åttonde September

Fränt. Jag vill ha massa pengar och kunna köpa massa fina kläder. Mm Pengar. Jag sparkade igång pappas gamla örvda grammofon också. Den är jättehäftig.

Igår rensade vi kantareller. Så nu har vi typ 600 kilo.

+ Min flickvän = Vacker.

Sjätte September

I'M IN LOVE WITH YOUR BROTHER
YES I AM
BUT MAYBE I
SHOULDN'T ASK FOR HIS NAME
AND YOU DANCE
OH WHAT A DANCE
AND YOU LAUGHED
OH WHAT A LAUGH

Sjätte September

Snart är det elfte september. kanske nått sprängs då.


Hursomhelst, nu är min blogg fin och igång. jei.

Femte September

[16:23:04] kasper säger:
Vad händer om det regnar då?
[16:23:17] - Idipidi säger:
ingen aning
[16:23:44] kasper säger:
Ah.EDIT: Okej jag har blivit galen i just det här citatet. Fråga mig inte varför. Kanske för att det är lite typiskt. Hursomhelst funderar jag på att göra en grafisk design av det och tapetsera upp det på mina väggar.

Fjärde September

Albin spelar tv-spel, jag har tråkigt och är trött.
Jag är cool också om ni inte visste det.

Filmer som förstört någonting, tre-i-topp:
1. Eragon
Det här är SJUKT. På det första typ 2 minuterna in i filmen har det slitit ut, misshandlat och spottat på allt som är så bra med boken. JAG VILL DÖÖÖÖ.
2. Pocahontas 2
Filmen som förstörde min barndom. Varför i helvete valde hon inte den blonde killen?
3. Sagan om Ringen. Första
För att de inte hade med Tom bombadil. Duuh.

RSS 2.0